Se alla

Valsedeln klubbad i Burlöv

Årsmötet markerar starten för valrörelsen i Burlöv

Måndag 5 mars 2018

Valrörelsen är i gång och för Liberalerna i Burlöv symboliseras det med årsmötet där man lade fram planen inför valet.

”Vi betonade att nu måste det finnas en plan för hur Burlöv hanterar och gör något positivt av de nedläggningsbesked som drabbat Arlöv”, säger Mats Lithner, ordförande i Liberalerna i Burlöv.

Söndagen den 25 februari höll Liberalerna i Burlöv årsmöte. Årsmötestalare var kommunalrådet i Landskrona, Torkild Strandberg. Han betonade vikten av att fånga upp och kommunicera med väljarna om deras åsikter.

Under årsmötet fastställdes ordningen på vår valsedel till kommunfullmäktigevalet i Burlöv. Utöver detta antog vi ett uttalande om hur alla nedläggningsbesked som drabbat Arlöv skall hanteras.

I korthet vill vi att det skapas en vision för det framtida Arlöv där alla partier och medborgare involveras i arbetet. För vår del vill vi att Sockerbolagsområdet på sikt blir till nya attraktiva bostäder och lokaler för framtidens industri och handel.

”Vi vill ha en dialog med medborgarna där dom får säga vad som ska hända med Sockerbolagets lokaler. Vi vill göra det till attraktiva bostäder och ett område för handel och kontor”, berättar Mats Lithner.

 

Liberalernas valsedel för val till kommunfullmäktige i Burlöv 2018

 1. Mats Lithner
 2. Kristoffer Daag
 3. Anders Brännström
 4. Bahareh Mohammadi Andersson
 5. Alit Kaja
 6. Marie Pegelow
 7. Lisa Eliasson
 8. Bo Kronvall
 9. Marie Wahlgren
 10. Michael Jensen
 11. Antoine Lokale Topango
 12. Anne-Margrete Ekberg
 13. Lena Kronvall
 14. Britt Sonesson
 15. Julia Jahnke
 16. Jan Danielsson
 17. Harald Jahnke
 18. Gertrud Danielsson
 19. Göran Hagman